|
Dealer login
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

GISO is producent van verlichting, veelal ontworpen in de eerste helft van de vorige eeuw. Onder het motto "Goed licht kent geen tijd" worden modellen geselecteerd en weer opnieuw in de productie genomen.

Kenmerkend voor de collectie zijn de jaren '30 lampen met de opaal mond geblazen kappen, maar er is zeker meer.

We maken ook prachtige tijdloze lampen in bakeliet en wat te denken van de industriële werklampen van de Franse ontwerper Ferdinand Solere, waarvan Giso de exclusieve rechten bezit.

Een andere mooie samenwerking is die met architect Kees Rouw. Samen met hem en de erven van de architect Sybold van Ravensteijn brengen we met de SVR-collectie de bijzondere ontwerpen van de laatst genoemde architect weer op de markt.

Kortom Giso staat voor goede ontwerpen die volgens traditionele productiemethodes in kleine oplages worden gemaakt volgens de eisen van deze tijd en uiteraard toepasbaar met de huidige generatie energiebesparende LED lampen.

GISO heeft een werkplaats in Meerkerk waar alle lampen op ambachtelijke wijze op maat gemaakt worden. Bestellingen kunnen hier ook op afspraak worden opgehaald. Van maandag tot en met donderdag van 8:00 uur tot 16:30 uur.

Translate »